SneeuwSport.info

SneeuwSport.info is een website waar eRCeeMedia al sinds 2004 bij betrokken is.

Het eerste ontwerp en concept werd door Ruud Couwenhoven bedacht voor een klant. In 2007 namen wij de website over en ontwikkelde deze verder tot de huidige website.

Inmiddels wordt SneeuwSport.info bezocht door wintersporters die vooral actief zijn van medio juli tot en met eind april.

Content- en affiliate marketing voor de wintersport

SneeuwSport.info is een mooi voorbeeld van de combinatie content marketing en affiliate marketing. Naast unieke content direct van toeristische organisaties uit de Alpenlanden Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië (Zuid-Tirol, Dolomieten) staat er content van reisaanbieders op deze website.

Met partijen zoals TUI, WinterTrex, De Jong Intra, ANWB Reizen en anderen zijn landingspagina’s gecreëerd in combinatie met affiliate marketing.

Bezoekers kunnen zelfs online skivakanties met skipas boeken, een chalet of appartement huren en ski’s en snowboards huren. Deze website heeft vooral in de aanloop naar de wintersportperiode een hoog bezoekersaantal met hoge conversies.

Sneeuwsport.info behaalt uitstekende rankings in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Op basis van organiek zoekverkeer worden hoge conversies behaald. Er zijn mogelijkheden voor het plaatsen van informatieve advertorials.

Kortom SneeuwSport.info is een perfecte plek om met goede content marketing uw toeristische organisatie, wintersportplaats, skigebied of wintersportaanbod te promoten.

Sneeuwsport.info