Promotie met eRCeeMedia voor PR bureau’s

Content marketing binnen ons netwerk is vooral aantrekkelijk voor toeristische organisaties.

Tourisme bureau’s in de Alpen hebben hier al veelvuldig gebruik van gemaakt voor onze websites SneeuwSport.info en Toer.info. Ook voor PR bureau’s die voor de toeristische sector werken is het netwerk van eRCeeMedia een fantastisch uithangbord met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar!

De mogelijkheden van eRCeeMedia voor PR in combinatie met content marketing is al vele jaren uniek en heeft haar succes bewezen.

De perspromotie kan door een samenwerking met eRCeeMedia extra worden ondersteund.

De eRCeeMedia Cornerstone

De mogelijkheid is aanwezig om regelmatig aanpassingen te maken waardoor uw advertorial binnen ons netwerk altijd actueel is. Er kan aan een basis-advertorial extra content worden toegevoegd.

In onze zogenaamde cornerstone technologie wordt er één hoofdpagina met diverse thema’s gemaakt. Hieraan worden verschillende pagina’s gekoppeld met de sub-thema’s. eRCeeMedia heeft met deze vorm van content marketing voor ons zelf en onze klanten al grote succesen behaald.

Omdat wij de advertorial in onze websites integreren is er sprake van een langdurig en positief effect.

Na enkele maanden zullen de resultaten via zoekmachines aanzienlijk kunnen toe nemen! De kosten voor onze advertorial zijn altijd éénmalig. Met deze éénmalige investering wordt een in de toekomst stijgend rendement gerealiseerd in de vorm van meer verkeer naar de eigen website.

Voor buitenlandse organisaties en PR Bureau’s bestaat de mogelijkheid om persberichten in het Engels, Duits of Frans aan te leveren. Wij vertalen deze naar unieke content voor de Nederlandstalige markt en plaatsen deze op een relevante website in ons netwerk.

PR Bureau’s die actief zijn op de  Nederlandstalige markt in België en Nederland kunnen met eRCeeMedia een volgende stap naar succes zetten.

Waarom wachten? Neem nu meteen contact op en ervaar de kracht van eRCeeMedia.