FrankrijkVakantieland.nl

Een internetsite waar wij zeer trots op zijn en die alom wordt gewaardeerd door de uitgebreide informatie over het populaire vakantieland Frankrijk.

Op deze website staan veel tips en informatie over de Franse vakantiegebiedenen Parijs en trekt ongeveer  1 miljoen bezoekers op jaarbasis die ca 4 miljoen pageviews genereren.

Hierdoor is FrankrijkVakantieland.nl een aantrekkelijk medium voor adverteerders. Op de website wordt al enkele jaren met succes onze formule van advertorials gehanteerd, een pagina geheel gewijd aan een adverteerder in de reisbranche.

Van tip tot vakantiehuis in Frankrijk

Bezoekers van de site kunnen online een vakantiehuis of camping in Frankrijk boeken dankzij samenwerkingsverbanden met organisaties zoals atraveo en Belvilla en Suncamp Holidays. Met bekende reisorganisaties bestaan directe contacten waardoor altijd actuele tips en aanbiedingen worden verstrekt (o.a. TUI, De Jong Intra, Pharos Reizen ANWB, SNP Reizen ANWB, Center Parcs, Pierre et Vacances, Vacanceselect, Club Med)

FrankrijkVakantieland.nl is heeft verder meer dan 6000 trouwe abonnees op een nieuwsbrief met een gemiddeld openingspercentage van 45% en een CTR van geopende nieuwsbrieven die boven de 20% uitkomt. De Facebookpagina van deze website kent inmiddels meer dan 10.000 fans.

FrankrijkVakantieland.nl