eRCeeMedia en Affiliate Marketing

In 2005 kwam eRCeeMedia met de website FrankrijkVakantieland.nl voor het eerst in aanraking met affiliate marketing.

Sindsdien is Ruud Couwenhoven uitgegroeid tot een expert in deze vorm van internetmarketing. In het netwerk van eRCeeMedia wordt voor de eigen websites gebruik gemaakt van affiliate marketing en is het één van de bronnen van inkomsten.

Met affiliate marketing worden adverteerders en uitgevers van websites bij elkaar gebracht. De uitgever wordt in dat geval de affiliate of publisher genoemd. Door het plaatsen van advertenties kunnen affiliates geld verdienen met hun website. Vormen van reclame zijn bijvoorbeeld banners, tekstlinks en artikelen waarin links naar de adverteerder zijn verwerkt.

eRCeeMedia: de expert in Affiliate Marketing

In 2008 besloot Ruud Couwenhoven om zijn baan in financiële wereld op te zeggen om begin 2009 eRCeeMedia te starten.

Het bedrijf werd de voorzetting van de onderneming die hij samen met zijn vrouw naast zijn dienstbetrekking al runde voor de website FrankrijkVakantieland.nl. Met deze website werd de basis gelegd voor de kennis op het gebied van internet-, content- èn affiliatemarketing.

De missie was om in 5 jaar tijd uit te groeien tot een belangrijke speler in Nederland en België in het werkgebied van de affiliatemarketing. De potentie van onze websites heeft er voor gezorgd dat eRCeeMedia momenteel tot de top van de middelgrote spelers op het gebied van affiliatemarketing behoort.

Combinaties met topspelers op het gebied van Affiliate Marketing

eRCeeMedia is een professionele partij als het gaat om Affiliate Marketing.

De combinatie met content marketing maakt eRCeeMedia uniek.

De ervaring die wij hebben opgedaan gebruiken wij uiteraard voor onze websites maar ook voor onze klanten. eRCeeMedia heeft veel contacten met topspelers in de wereld van affiliate marketing.

Er wordt louter samengewerkt met professionele netwerken zoals:

 • Tradetracker
 • Tradedoubler
 • Daisycon

Andere partijen die in het netwerk van eRCeeMedia voorkomen zijn bijvoorbeeld Awin en Daisycon.

Naast de uitstekende contacten met de genoemde netwerken heeft eRCeeMedia ook rechtstreeks contacten èn contracten met marktpartijen in diverse sectoren van het toerisme:

 • vakantiehuizen en vakantieparken: atraveo, TUI Villas en Belvilla
 • hotels en accommodaties: Booking.com en All Accor hotels
 • wintersport met skipas: WinterTrex / SnowTrex,
 • online skihuur: Skiset
 • online skiles boeken: CheckYeti

Partijen die directe contracten met ons hebben helpen wij tevens met feedback om hun systemen nog beter te maken. Regelmatig hebben wij onze partners geholpen in testfases om systemen en content te optimaliseren voor een betere conversie waardoor eRCeeMedia op termijn ook profiteert van deze verbeteringen.

Partners op het gebied van Affiliate Marketing

eRCeeMedia richt zich alleen op affiliate marketing in de reiswereld en heeft directe contacten en afspraken met bekende touroperators, reisaanbieders en verhuurders van vakantiehuizen.

Onze belangrijkste partners zijn wat dit betreft:

 • Landal Greenparks, France Comfort
 • TUI, KRAS en atraveo
 • Disneyland Paris
 • De Jong Intra, Pharos Reizen ANWB, SNP Natuurreizen, OAD
 • Vacanceselect, Suncamp Holidays, Homair Vacances, Siblu,
 • WinterTrex / SnowTrex, Snowtime Travel, Summit Travel, Chalet.nl
 • Belvilla, Interhome

Onze know how en visie op het gebied van succesvolle affiliate marketing heeft unieke samenwerkingsverbanden opgeleverd waarbij de kracht van eRCeeMedia tot uitdrukking is gekomen in meer rendement voor ons èn onze partners!

Trackbacks

 1. […] in de wereld van affiliate marketing met zijn website Frankrijkbinnendoor.nl en eigen bedrijf Erceemedia, maar sinds dit jaar ook actief met […]